GIPOD COCREATIE

Search

Het vernieuwde GIPOD

Het Generiek Informatie Platform Openbaar Domein wordt in de periode 2019-2021 vernieuwd. Op deze website werkt het team van Digitaal Vlaanderen met alle stakeholders van het GIPOD samen rond twee pijlers:

Beide pijlers zijn volop in ontwikkeling en ze evolueren mee met het verloop van het project.
Gebruikt de links hieronder of de uitgebreide navigatie links om uw gewenste pagina's te vinden.

Om eenvoudig onderscheid te maken tussen het huidige en het vernieuwde GIPOD, verwijzen we op deze website naar het vernieuwde GIPOD met de werknaam GIPOD². Na de uitfasering van het 'oude' GIPOD zal deze werknaam verdwijnen.

Laatste nieuws (maart 2021)

Op donderdag 21 januari 2021 werd het vernieuwde GIPOD uitgerold naar productie. Na deze release blijven we het vernieuwde GIPOD verder uitbreiden. De nieuwe functionaliteiten worden regelmatig uitgerold naar de beta omgeving. Volg het GIPOD² project op github om op de hoogte te zijn van de nieuwe releases, bekijk de ontwikkelingsroadmap of doe zelf een suggestie.

Via de productie omgeving van het GIPOD² kunnen sinds september 2019 alle innames geraadpleegd worden, innames uit het huidige GIPOD stromen automatisch door naar deze omgeving.

Vragen?

Technisch: tijdens de ontwikkeling worden vragen, suggesties en bugs behandeld in de de GIPOD² GitHub repository van Digitaal Vlaanderen.

Inhoudelijk: wil je deelnemen aan de business werkgroepen of wil je feedback kunnen geven via het online feedback-platform? Stuur een mail naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be met uw verzoek.