Publieke confluence pagina Geopunt

Geopunt is het geoportaal van de Vlaamse Overheid dat alle beschikbare, locatiegebonden informatie binnen de Vlaamse overheid op één plaats bundelt en publiek beschikbaar stelt voor overheidsinstanties, organisaties, bedrijven en particulieren.

Geopunt is hét Vlaamse knooppunt in een Europese geografische data-infrastructuur en voldoet aan de vereisten van de Europese INSPIRE-richtlijn.

In 2022 werkt het team van Geopunt binnen Digitaal Vlaanderen aan een grote vernieuwing van het portaal. Met deze website informeren we tijdens het traject alle belanghebbenden over de vooruitgang van de vernieuwing en beantwoorden we vragen die we ontvangen. Er zullen dus regelmatig nieuwe pagina’s en inhoud toegevoegd worden.

Contact

Heb je na het lezen van deze website nog onbeantwoorde vragen, stuur dan een e-mail naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be.

Wil je op de hoogte blijven van het vernieuwingstraject? Schrijf dan in op de Geopunt-nieuwsbrief.

Nieuws

  • 7 juli 2022: de Geopunt nieuwsbrief van juli, met informatie over het vernieuwingstraject en de impactanalyse staat online.

  • 25 juni 2022: heb je de gebruikersdag op 24 juni gemist? Bekijk de presentatie over het vernieuwingstraject.

  • 6 juni 2022: de Geopunt nieuwsbrief van mei, met informatie over het vernieuwingstraject staat online. We voegen op deze pagina’s ook alle volgende nieuwsbrieven toe.

  • 9 mei 2022: tijdens de vernieuwing van Geopunt in 2022 houden we iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in de werking en diensten van Geopunt op de hoogte met deze open website. We voegen relevante gegevens toe in de loop van het project.

 

Inhoud